Repaircentre and Developments

Over Repaircentre and Developments

Historie

In 1990 is Ric van Barneveld gestart bij Kagie op de afdeling reparatie. Daar werd de basis gelegd voor de ontwikkeling van de succesvolle Aquatronic pedicuremotor.

In 1993 werd de overstap gemaakt naar Havenco waar een volledige werkplaats gerealiseerd werd. De Aquatronic werd doorontwikkeld en op de markt gebracht.

In 2005 werd MightyCare mede opgericht, waar diverse nieuwe pedicuremachines werden ontwikkeld, zoals de M-Tronic, PodoBreeze en TravelCare. In 2010 heeft Ric van Barneveld zich als zelfstandig ondernemer gevestigd onder de naam Repaircentre and Developments.

Reparatie van pedicuremotoren

Dankzij de brede kennis van pedicuremotoren bent u bij Repaircentre and Developments verzekerd van de juiste know how.
U kunt bij ons terecht voor een goed advies, zowel op het gebied van pedicuremotoren als ergonomie, en een deskundige reparatie zodat u opnieuw jarenlang plezier beleeft aan uw pedicuremachine.

Ontwikkeling en levering van pedicuremotoren

Repaircentre and Developments doet veel onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de voetverzorgingsbranche. Deze werkzaamheden hebben recent geleid tot de door ons ontworpen en gefabriceerde pedicureapparaten MiniMagic, MiniMagic 2 en PodoMagic.

Deze pedicuremachines bieden nog meer werkcomfort en zijn bovendien nog betrouwbaarder. De pedicuremotoren van Repaircentre and Developments onderscheiden zich van de concurrentie dankzij onder meer onderhoudsvriendelijke koolborstelloze motoren die ook bij lage toerentallen veel kracht leveren.

Pedicuremotoren zoals ze moeten zijn!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Repaircentre and Developments is u graag van dienst met een vakkundige en snelle reparatie van uw pedicuremotor of de levering van een nieuwe pedicuremachine. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.

Contact opnemen