Repaircentre and Developments

Reparatie van pedicuremotoren

Expert in pedicuremotoren

Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor de reparatie van de door ons ontworpen pedicuremotoren Aquatronic, M-Tronic, TravelCare, PodoBreeze, MiniMagic of PodoMagic. Ook zijn wij gecertificeerd in de reparatie van pedicure-apparaten van BienAir, KaVo, NSK en W&H. Daarnaast repareren wij motoren van Orthofex, Hadewe, Suda en handstukken en motoren van Gerlach, PodoMaster en MasterSpray.

Telefonisch of per e-mail kunt u uw pedicure-apparaat bij ons aanmelden. Vervolgens maken we een afspraak en kunt u uw pedicuremotor opsturen of bij ons langskomen.

Snelle service en originele onderdelen

Aangezien wij veel onderdelen op voorraad hebben, kunnen de meeste reparaties binnen slechts 1,5 uur uitgevoerd worden. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van de betreffende merken zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Mochten hoge kosten verbonden zijn aan de reparatie, dan lichten wij u vooraf in zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kortom, als u uw pedicuremotor deskundig wilt laten repareren, zonder meerdere weken te moeten wachten, dan bieden wij u een perfecte oplossing.

Pedicuremotoren zoals ze moeten zijn!

Heeft u vragen of opmerkingen?

U kunt ons telefonisch bereiken via (0413) 37 77 36 of 06 44 08 26 62. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen via info@repaircentreanddevelopments.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen